Insändare

Ett klockrent hyckleri

Insändare • Publicerad 4 oktober 2006

Det är intressant att uppmärksamma det enorma hyckleri som etablissemanget, och då främst vänstern, uppvisar. Man deklarerar högt och tydligt att man ska respektera "det demokratiska valda Hamas", en organisation som sysslar med terror, mord och antisemitism, men ser sverigedemokraterna som en parti man absolut inte kan prata med.

Socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet vurmar för Hamas som med bravur tagit över stafettpinnen från Hitler och siktar in sina bomber på kvinnor och barn, men kan inte förmå sig att tala med ett synnerligen demokratiskt parti som vårt, bara för att vi har en annan syn på immigrationspolitiken. Det ett är ett klockrent exempel på hyckleri. Kan något av dessa partier vänligen motivera varför de anser att Hamas är bättre att samtala med än oss? Är det något i Hamas massmordspolicy som tilltalar vänstern? Eller kanske är det deras nazistiska åsikter som attraherar?

I vilket fall vore ett klargörande av detta absurda ställningstagande vara på sin plats.

Kent Ekeroth (sd)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.