Annons
Insändare

Ett bidrag till gnällsidan

Jag har nu läst om 3 olika inträdesavgifter på Skördefesten. 10 kronor per person, 180 kronor för en familj och i fredagens tidning på "gnällsidan" 40 kronor per person.
Insändare • Publicerad 9 oktober 2009

Undrar vad som är verklighet. Jag undrar också om det stod i annonserna att det kostade att gå in på Trelleborgen? För om inte så kan jag delvis hålla med om kritiken. Det är ju bättre att spendera dessa pengar inne på området hos utställarna, som kanske också betalat för att få vara där? Men vad kostade det egentligen? 10 kronor är ju löjligt att gnälla över.

En kvinna sökte för en tid sedan parkering inne i stan. Vi får ju inte namnge några företag här men om du kör in vid Odd Fellow/Järnvägsgatan så att du har Odd Fellow på höger sida, så finns där ett telefonnummer och lediga P-platser att hyra för under 300 kronor per månad.

Annons

Min förhoppning är att vi i Trelleborg kan försöka se positivt på vår stad. Den är fin, vi har nära till allt, faktiskt gång/cykelavstånd till de flesta platserna.

Buss åker jag aldrig så gnället om bussar kan jag inte bemöta. Parkeringar finns det gott om... (jo då, har man råd till bil så går det att betala 10-20 kronor för en parkeringsplats vid shopping på Valen). Vid tider som dessa kanske det är lite skitigare på sina ställen. Hjälp till, plocka upp skräpet, ta ett tag i rabatten utanför ditt fönster! Försök vara tacksam över en vacker stad i ett land i fred och utan naturkatastrofer.

Nilla Andersson
Kanske kan vi utlysa en tävling om fler positiva insändare på denna sida?
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons