GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

EON – Vad sysslar ni med?

Med början natt mot lördag den 15 maj vid klockan 02, strömlöst. Detta varar ett par timmar.
Strömlöst i Smyge – då fick skribenten starta grillen.
Strömlöst i Smyge – då fick skribenten starta grillen.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Lördag morgon kommer tre inhyrda killar för att lägga trädäck. 8.15 strömlöst! Och strömmen kommer inte tillbaka på hela dagen! Cirkelsågar, borrmaskiner med mera står i vänt, men efter tre timmar ger vi upp och säger ”hej då” till killarna. Nu vet vi inte när de har tid nästa gång.

Strömmen är tillbaka vid 20-tiden på kvällen. Som tur är har vi en dotter med ström så vi behövde inte svälta.

Fredagen den 21 maj klockan 14.15 strömlöst igen! Man tror inte det är sant! Väntar och hoppas men får ge upp och rigga grillen så att det blir mat i alla fall. 20.30 kommer strömmen tillbaka...

Nu blir det till att investera i ett eget elverk!

Smygebo på Hökvägen

Svar direkt: Vi beklagar de upprepade strömavbrotten och bekymren som de förde med sig. Tyvärr har det uppstått ett antal fel i våra anläggningar i området den senaste tiden, men tillsammans med vår entreprenör har vi satt in extra resurser med fullt fokus på att lösa problemen. Förra veckan ersatte vi en kabel på sträckan mellan Ekvatorn och Måsvägen och nu påbörjar vi arbetet med att byta en 600 meter lång kabel på sträckan Måsvägen–Tånevägen. Vi byter även ut ett ställverk i Smygehuk. Återigen; vi beklagar det inträffade, men hoppas att problemen är lösta inom kort.

Johan Persson, gruppchef Lokalnät, E.ON Energidistribution

Läs mer