Annons
Insändare

Enad opposition är en nödvändighet

Insändare • Publicerad 11 augusti 2005

Jag läste Ulf Bingsgårds artikel, angående en gemensam opposition inför valet 2006, och delar helt hans åsikter. Mina åsikter är helt personliga och inte på något viss förankrade i mitt parti. Jag vill dock ha sagt att om man vill äta lunch med socialdemokraterna så skall man vara försedd med väldigt långa bestick.

Moderaternas samarbete med socialdemokraterna har inte gett dem någonting över huvudtaget. Man har, under valperioden som gått, suttit med vid bordet men inte uppnått något som helst resultat av samarbetet.

Annons

Men som Ulf säger: detta är historia och alltså överspelat. Vi måste nu blicka framåt och arbeta för ett fruktsamt samarbete inom oppositionen.

Detta samarbete måste vi få fram i god tid inför valkampanjen. Vi bör därför hellre starta idag än i morgon. Det är alltså inte bara makten som är eftersträvansvärd utan tron på att vi i en enad opposition har fler och bättre alternativ att erbjuda väljarna i vår kommun. Detta bör vi ha för ögonen när vi gemensamt för fram våra valmanifest 2006.

Per Grönlund

Medlem i Seniorpartiet SPI

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons