Annons
Insändare

En vädjan – klipp ner buskarna

Jag vill inte betraktas som en gnällspik men när man upptäcker något som man vill kommentera så får man höra av sig, därför är vår TA väldigt bra att yttra sig i.
Insändare • Publicerad 11 april 2012

Denna gången gäller det Norregatans utfart mot den så kallade Allén. Problemet är att avståndet från Valldammsgatan till Bryggaregatan är så pass långt att bilarna som färdas västerut hinner få upp farten innan de är framme vid Norregatans utfart.

När man nu är cyklist och kommer på Norregatan och ska över Allén, det gäller faktiskt även bilburna, då är vägbanan mot öster skymd av buskar och snår på Alléns norra sida och det betyder att man inte upptäcker en annalkande bil förrän i sista minuten.

Nu är min vädjan till parkförvaltningen att man klipper dessa buskar och gärna tar bort dem för att skapa fri sikt. När bladen har vuxit ut så blir sikten obefintlig österut.

Nilla Olsson
Magne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons