Annons
Insändare

”En uppgift inte ens vi sverigedemokrater klarar av”

Svar till Christian Einarson (den 28 januari).
Publicerad 4 februari 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
I ärendet med slöjförbudet har jag lagt cirka 15 minuter, min kollega i socialnämnden Fredrik Karlsson har däremot lagt ett par månaders arbete i detta ärende, skriver Helmuth Petersén.
I ärendet med slöjförbudet har jag lagt cirka 15 minuter, min kollega i socialnämnden Fredrik Karlsson har däremot lagt ett par månaders arbete i detta ärende, skriver Helmuth Petersén.Foto: Johansen, Carina

Jag måste tacka för ditt stora förtroende för mig, känner mig hedrad.

I ärendet med slöjförbudet har jag lagt cirka 15 minuter, min kollega i socialnämnden Fredrik Karlsson har däremot lagt ett par månaders arbete i detta ärende.

Annons

Du Christian påstår att om jag lagt dessa 15 minuter på att lösa företagens problem i denna hemska pandemin så hade jag hittat en lösning, jag är ytterst ödmjuk för detta förtroendet du visar mig.

Att utplåna covid-19 och få företagen i Trelleborg på rätt köl igen klarar inte ens vi sverigedemokrater.

Jag måste dock erkänna att även om vi inom SD är ytterst kompetenta så hade inte ens vi klarat av detta, vi kan bara beklaga detta.

Du föreslår en hattparad i Trelleborg, en intressant tanke.

Det är dock så att vi sverigedemokrater följer Folkhälsomyndighetens beslut om att inte samlas i stora folksamlingar, därför kommer vi inte att delta förrän pandemin är under kontroll.

När allt har börjat lägga sig är jag övertygad om att många av oss Sverigevänner vill delta i denna parad, dock ser vi det som oansvarigt att göra det nu.

Än en gång ett stort tack för ditt förtroende för mig som person och för SD som parti.

Helmuth Petersén (SD), oppositionsråd

Annons
Annons
Annons
Annons