Annons
Insändare

En stor besvikelse

Köpte en julkalender i tron att samtliga butiker på Valen skulle vara med, med rabatterade priser.
Insändare • Publicerad 5 december 2012
Foto: 

Tyvärr var det bara en bråkdel, de flesta som var med hade en vara med nedsatt pris till försäljning vid ett visst datum. Inte vad man hade tänkt sig.

Svar direkt: Det var tråkigt att adventskalendern blivit missförstådd. Vår avsikt var naturligtvis det motsatta. En dag, en lucka, ett erbjudande.

Annons

Att delta i denna kalender är frivilligt för butikskedjorna och de väljer själva sina erbjudanden. En del butikskedjor får eller kan inte delta i lokala kampanjer. Valengallerian försöker dock alltid att få med mesta möjliga antal deltagare med unika erbjudanden vid vart och ett tillfälle året om för att tillfredsställa så många av våra kunder som möjligt. Vi är mycket ledsna över att du är missnöjd, vi strävar naturligtvis efter att tillgodose alla våra kunders behov för att de ska finna erbjudanden som passar dem hela året.

Maria, du är välkommen att kontakta mig direkt om du är fortsatt missnöjd.

Marcus Middleton

Centrumledare/Marknadschef

Valengallerian

Nilla Olsson
Maria
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons