Annons
Insändare

En röst på kommunledningen är ett hån

Vad finns det för anledning att rösta på nuvarande kommunledning? Ni bara skryter om hur duktiga ni är i era valbroschyrer, men vad ni missat är det tyst om.
Insändare • Publicerad 15 september 2010

Sjukvården är försämrad, akutmottagningen är bara öppen på dagtid. Väntetiderna är långa, man får inte bli sjuk på natten. Åk till Malmö!

Spjutspetsskolan skulle aldrig ha startats. Lärarna lägger mer tid på pappersarbete än på det viktigaste – eleverna. Förskolorna har för stora grupper, lärarna hinner inte med barnen som är deras huvuduppgift. Många lärare är utbrända på grund av överbelastning. Lärarna skulle ha fått bättre resurser för länge sedan.

Annons

Vid kraftigt regn svämmar staden över. Samma sak tillåts hända år efter år. Det bristfälliga avloppssystemet åtgärdas inte och saneringen kostar stora summor både för staden och enskilda.

Staden är känd för sitt slöseri med skattemedel.

Julbord och avtackningar kostade nästan en halv miljon taget ur kommunens kassa. Privata företag drar ju in på sådana kostnader i dåliga tider. Kommunledningen ökar.

Finns det inga vakna revisorer och var finns oppositionen? Alla är kanske med i svågerpartiet?

Detta visar att en röst på denna ledning är ett hån.

Nilla Andersson
Skattebetalare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons