Annons
Insändare

En lokal skandal

Willys. Maxi. CityGross. IcaSupermarket. Netto. Lidl.
Insändare • Publicerad 20 december 2013
En trelleborgare som vill provsmaka ostar och som vill ha pålägget i lagom mängd och med önskad skivtjocklek är alltså tvungen att åka till annan ort, konstaterar insändarskribenten.
En trelleborgare som vill provsmaka ostar och som vill ha pålägget i lagom mängd och med önskad skivtjocklek är alltså tvungen att åka till annan ort, konstaterar insändarskribenten.Foto: Foto: Maja Suslin / TT

Alla dessa stora livsmedelskedjor finns representerade i Trelleborg, men ingen av dessa har någon delikatessdisk sedan IcaSupermarket lade ner sin. En trelleborgare som vill provsmaka ostar och som vill ha pålägget i lagom mängd och med önskad skivtjocklek är alltså tvungen att åka till Höllviken, Vellinge eller Svedala för att handla. När vi, och många andra med oss, gör detta, handlar vi givetvis alla andra förnödenheter där vi är. Att inte kunna handla hemmavid i en så pass stor stad är helt enkelt en skandal. Har ni ansvariga någon uppfattning om hur mycket ni tappar i omsättning på grund av detta? Det är inte konstigt att det går utför med affärslivet i Trelleborg.

Nilla Olsson
Service för alla kunders behov
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons