Insändare

En eloge för en lyckad kväll!

Insändare • Publicerad 26 augusti 2005

En jätteeloge till Per Svensson och de företag som sponsrade Slade-konserten på torsdagskvällen i Stadsparken.

Äntligen, en människa som förstått vikten av ett kult(ur)-utbud som heter duga i denna stad. Verkligen en enastående show som jag hoppas föll trelleborgaren i smaken, och som jag även hoppas inte stannar vid detta utan fortsätter visa sitt engagemang för ett utbud som gör att Trelleborg sätter sin prägel på kulturkartan i Skåne.

Ett fång rosor även till förbandet Alex och övriga medarbetare. Hoppas att övriga trelleborgare står bakom detta tack som är väl värt att uppskattas för kommande tider. Per och övriga kompanjoner är något av pionjärer i denna genre och vi andra borde visa vår tacksamhet med vördig uppskattning för deras engagemang i ett alltför blygsamt kulturutbud. Av detta kan alla andra bara lära att genom ett så gediget arbete kan även Trelleborg skina på kulturkartan. Tack och ett hav med blommor till er. Fortsätt med ert engagemang, det behövs...

En nöjd trelleborgare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.