Annons
Insändare

Egendomliga prioriteringar

Det är med bestörtning jag läser i TA, (den 30 mars), om hur medel fördelas inom kommunen. En intern tvist pågår uppenbart inom Moderaterna i Trelleborg, mellan bland andra Ulf Bingsgård och Bengt Gunnarsson. Nu ställer jag mig högst tveksam till om beslut fattas professionellt och inte enligt subjektiv önskan att ”sätta käppar i hjulet”, i syfte att svartmåla en motståndare.
Insändare • Publicerad 7 april 2010

Artikeln informerar att Bengt Gunnarsson, som ordförande i skolnämnden, yrkade på ombudgetering av 3,9 miljoner kronor till skolnämnden, för att täcka kostnaderna för de nya regler vad gäller ersättning till friskolor. Bengt Gunnarsson beskrevs som oansvarig för detta(?). Personligen anser jag det vara hedrande att Bengt Gunnarsson har kraften att ta ansvar och strid för sitt uppdrag, mot sitt eget parti och även mot kommunalrådet!

I den lilla rutan efter artikeln står att 4,4 miljoner kronor ska göra vår stads utemiljö trevlig.

Annons

Jag är en stolt kommuninnevånare sedan barnsben och även jag önskar en vacker utemiljö. Men inte på bekostnad av våra barns utbildning och skolmiljö.

Kommunalrådet beslutar som om de vore hans privata medel och enligt mycket egendomliga prioriteringar. Kanske värdesätter vi olika då jag är förälder, vilket inte Ulf Bingsgård är? Men nu har åtminstone jag fått klart för mig vem som vet vad ansvar innebär och vem som är oansvarig

Martin Strandberg
Maria
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons