Annons
Insändare

Efterlängtad cykelbana

Jag undrar vad som händer med den utlovade cykelvägen mellan Skegrie och Trelleborg? Det har inte stått någonting i tidningen om cykelvägen sedan i våras. Jag har varit kontakt med Trelleborgs kommun, men inte fått träffa någon som har hand om ärendet. Jag får bara veta att cykelbanan är på gång.
Insändare • Publicerad 25 augusti 2008

Jag uppmanades att skicka ett mejl till en tjänsteman, som skulle vara

ansvarig för projektet - men har inte fått något svar.

Annons

Vi i Skegrie har kämpat sedan 1970-talet för att få en cykelväg och blivit lovade detta många gånger. I sista minuten skjuter kommunen upp ärendet och satsar på något annat.

Jag cyklar till Trelleborg dagligen och har märkt att trafiken ökar hela tiden. Det är både yrkestrafik och privatbilister. Vägen är inte så bred, så de kör väldigt nära i 70 km/h.

Jag vill veta när ni planerar att starta bygget av vår efterlängtade cykelväg, så att man kan njuta av cykelfärden och inte som nu kämpa för att inte bli överkörd.

En cyklande Skegriebo
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons