Annons
Insändare

Earth hour i Källstorp

I lördags var det dags för den så kallade Earth hour då alla skulle släcka ner allt elektriskt i sina hem, nu ska jag berätta lite kort om hur vi gjorde.
Insändare • Publicerad 1 april 2011

Innan klockan blev halv nio hade vi sett till så allt var släckt och all ström ifrånslagen och några levande ljus och en brasa var tänd. Vi satte oss vid brasan och jag hade lite läsk och en godisskål.

Jag tog mig en liten bit då och då och jag drog några sagor som jag har hört om en liten figur kallad "Tummen", och när jag berättat klart sagorna, ätit upp godiset och druckit upp läsken var timmen redan slut, så fort hade det gått.

Då gick jag till badrummet och gjorde mig klar för sängen medan mamma ställde fram klockorna en timme då de skulle justeras för sommartid och därefter gick vi och lade oss.

Nilla Andersson
Anton Nilsson, Källstorp
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons