Annons
Insändare

Dolda syften bakom E6-beslut

Insändare • Publicerad 27 juni 2007

Bengt Gunnarsson blev arg på mig när jag skrev nedanstående i september 2006. "Väljarna är värda tydlighet och kräver besked från moderaterna huruvida de kan tänkas fortsätta ihop med socialisterna som ett gammalt arbetarparti eller jobba som det nya arbetarpartiet tillsammans med övriga icke-socialister".

"Om vi inte genast får ett svar från Christenssonfalangen i moderaterna tolkar vi det som att en röst på m är detsamma som en röst på s".

Annons

Vi misstänkte då att den häftiga rekationen berodde på att jag trampade på en öm tå och nu fick vi beviset.

Bengt Gunnarsson tar täten som falskheten personifierad och bör lämna sina förtroendeuppdrag eftersom förtroendet är förbrukat.

Att han vill försöka skjuta Trelleborgsalliansen i sank för ynka 1,8 kilometer väg mellan Maglarpsrondellen och söder om Skegrie beror förmodligen på att han har andra dolda syften.

Bertil Larsson, fp

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons