Annons
Insändare

Detta är ett hot mot den fortsatta demokratin

För inte så många år sedan, så kunde vi ha respekt för våra politiker. Inte för att vi alltid höll med dem, utan för att de helhjärtat trodde och brann för sina ideal.
Publicerad 15 december 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Tyvärr så väljer både S och VS att helt knipa igen sin kritik, kanske för att själv få dessa löner om fyra år?, konstaterar Roland Gunnarsson i sitt inlägg om de höjda politikerarvodena.
Tyvärr så väljer både S och VS att helt knipa igen sin kritik, kanske för att själv få dessa löner om fyra år?, konstaterar Roland Gunnarsson i sitt inlägg om de höjda politikerarvodena.Foto: JESSICA GOW / TT

Åsikterna kunde naturligtvis vara helt motsatt mina egna, men oavsett om de var vänster, höger eller mittemellan så trodde de på något.

Vi har nu hamnat i ett läge som jag ser som ett hot mot den fortsatta demokratin. Det enda som gäller är att suga ut så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Om det egna partiet tar skada så gör det kanske inte så mycket. Den egna förtjänsten på fyra år är kanske bra nog.

”Det enda som gäller är att suga ut så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.”
Roland Gunnarsson
Annons

Tyvärr så väljer både S och VS att helt knipa igen sin kritik, kanske för att själv få dessa löner om fyra år?

Hoppet står nu till de ”lägre stående” fullmäktigeledamöterna att protestera och inte leda in sina partier i vanära. Tyvärr tror jag inte de har modet, men de skulle i så fall göra både en god parti- och samhällsgärning.

Roland Gunnarsson

Annons
Annons
Annons
Annons