Annons
Insändare

Det ynkliga massmedia

Insändare • Publicerad 2 februari 2006

De har samma grundåsikter

Svar till John Wilthorn (den 1 februari).

Annons

Jag uppskattar att John Wilthorn kallar mig vän, men jag väljer mina vänner själv! Wilthorns hemvist har i valen alltid varit olika partier till höger om moderaterna. På ålderns höst har han uppenbarligen tagit ett steg åt vänster och landat hos moderaterna efter alla försök med andra partier. Jag förstår mycket väl att Wilt-horn omhuldar Trelleborgs Allehandas politiske redaktör. Det bekräftar att Petter Birgersson och John Wilthorn har samma grundåsikter. Jag kan bara önska dem lycka till i deras samarbete.

Egil Ahl (s)

Ynkliga massmedier

Vad är det med er, svensk massmedia? Varför ligger ni så lågt när det gäller hanteringen och rapporteringen om den muslimska världens påhopp och hot mot de nordiska länderna? Detta framförallt mot vårt broderland Danmark. Jag skäms att som svensk konstatera massmedias krypande och fegande, i stället för att stå fram och åberopa den svenska yttrandefriheten och demokratin.

Leif Roos

trelleborgare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons