Annons
Insändare

Det har mest varit rena sandlådekäbblet

Utmärkt insändare från Personalen Trelleborg Port Control (den 25 juli).
Insändare • Publicerad 11 augusti 2011

Särskilt slutklämmen är bra. Det var precis vad vi vanliga trelleborgare kunde tänkas vilja höra om hamnen som arbetsplats. Andra skriverier om ärendet i TA har mest varit rena sandlådekäbblet. Många fler trelleborgare och även politiker på riksplanet borde få göra den fina bussturen med guide i hamnen, som vår studiecirkel på Vuxenskolan fick göra. Samtliga deltagare tyckte att turen var mycket informativ. Tipsade efter turen TA att man kunde få flera fina reportage om man tog reportrar och fotograf med på en sådan tur. Tyvärr har inte något sådant reportage synts i TA.

Svar direkt: Vi tar alltid tacksamt emot tips på reportage, nyheter och annat och försöker i så stor utsträckning som möjligt bevaka det som händer i Trelleborg. Ibland räcker emellertid inte tiden till. Fortsätt gärna tipsa oss om vad som är på gång och håll ögonen öppna efter nya reportage från hamnen.

Vänligen, Louise Cronholm Löfgren, vikarierande nyhetschef

Nilla Andersson
Trelleborgare sedan 1956
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons