GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det händer mycket positivt i vår kommun just nu

Jag är född i Trelleborg första halvan av 1950-talet och jag har stannat kvar här sedan dess, framförallt för jag velat detta. Med detta sagt så kan jag verkligen säga att jag har erfarenhet om hur vår stad har utvecklats sen slutet av 1950-talet fram tills nu.
Publicerad 3 augusti 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten ser fram emot att komma nära havet igen.
Skribenten ser fram emot att komma nära havet igen.Foto: Janerik Henriksson/TT

Det händer mycket i vår kommun just nu där mycket positivt kan ske inom en snar framtid.

Jag tänker bland annat på byggandet av Sjöstaden med tillhörande ringväg med östlig hamninfart. Då får ju vi trelleborgare äntligen tillbaka vår hamn, som jag en gång i tiden växte upp med och där jag och min föräldrar ofta tog våra söndagspromenader. I nära anslutning till hamnen kommer en strandpromenad, badbryggor och kallbadhus att anläggas. Nära strandpromenaden kommer kaféer och restauranger att etableras och tillgodose trelleborgarnas behov av avkoppling i nära havsmiljö. Som jag längtar efter det och tänk om vi fick ett nytt Solfjädern här.

Sen har vi etableringen av fängelset, som kommer att generera i nya arbetstillfällen och det är bra.

Liat