Annons
Insändare

Det finns mycket att demonstrera mot

Svar till Anders Hansson (M) (Debatt den 30 april).
Insändare • Publicerad 27 maj 2014


Vad finns det att demonstrera mot undrar denne man. Precis som många andra moderater så befinner sig denne man i en egen bubbla.


Det finns mycket att demonstrera mot och mer blir det för varje dag som går.


Alla arbetslösa ungdomar. Skolan som minister Björklund tänkte sig som en trollerilåda men som blev en experimentlåda. Fanns det ingen kunskap om lärarlegitimationen? Tanken bör väl vara att denna åtgärd skulle 
bli någon snabbare åtgärd till skolans välsignelse? Mycket som det beslutas om är hastverk. Lagen om däckdjup på tunga fordon. Hälften kom med. Släpen kom bort. Viktiga beslut om äldrevården som flyttas fram varje år. Till exempel så viktigt beslut som minsta bemanning på natten på våra äldreboende. Revisionen som ger Regeringen en känga för att denna inte uppfyller sina plikter mot anhörigvårdarna som bär och utnyttjas gällande äldreomsorgen. Föreslagna ändringar i den gamla God Man lagen. Se på Finland. Gäller även skolan. Varför skall man ha det mest generösa systemet I Sverige när det gäller att tjäna pengar på skolan. Orättvis cancervård över landet. Jag vet inte om mer exempel behövs.

Nilla Olsson
Ann-Magreth
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons