Annons
Insändare

Det är dags att återställa Trelleborg

Insändare • Publicerad 31 juli 2013

Oberoende av vem som skräpar ner i stan borde man införa straffavgift så att det känns i plånboken. Det skulle minska nedskräpningen.

Det skräpas ned på våra gator med: tidningar, stora kartonger, rivna plastpåsar, säckar, tuggummi och så vidare.

Annons

Att man vill råda bot mot nedskräpningen i stan är inte det samma som att vara missnöjd och gnällig utan betyder att man bryr sig om stan.

Som invånare har jag plockat skräp ideellt för att göra stan finare och renare och många tittar konstigt på mig – typ "har hon inget annat att göra?".

Jag bryr mig inte om vad andra tycker – jag bryr mig om en trevlig miljö.

Detta skriver jag för att varje människa på stan med lite vilja kan göra en insats för att hjälpa parkarbetarna och andra inom kommunen att börja återställa ordningen i Trelleborg.

Som sagt, vi kan allihop göra en mycket bra insats om bara viljan och engagemanget finns att få vår stad att blomma igen som en del av paradiset på jorden.

INTERNAL INTERNAL
Radojka Stojkov
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons