Annons
Insändare

Debattörer som faller på eget grepp

Så försvann 2013, ett debattfyllt år då det gäller ringväg, truckcenter och hamnanslutningsväg.
Insändare • Publicerad 10 januari 2014

Att det finns många både politiska och privata debattörer, som på sitt självgoda sätt vill agera "linslus" i vår kära Trelleborgs Allehanda, har inte gått någon tidningsläsare förbi.

Däremot har en del av dessa "pro-hamnskrivare" i sin självgodhet och argumentation, helt glömt bort människorna och deras miljö och hur de kommer att påverkas i framtiden vad gäller ringväg och så vidare.

Annons

I dessa "pro-hamnskrivares" lobbyistiska uttalanden, har man i flera fall "idiotförklarat" både myndigheter, politiker och privatpersoner, som inte vill ha deras lösning på ovannämnda. Detta är ett "lågvattenmärke" som säger allt om en del av debattörernas vishet.

Att nonchalera och förringa sina medmänniskors förmåga att göra motstånd mot oönskad utveckling och påverkan i deras liv, miljö och frihet, har alltid historiskt sett så småningom lett till förövarnas fall.

Nilla Olsson
Leif Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons