Annons
Insändare

Dåligt underhåll av parkeringsplatser

Jag tillhör dem som dagligen pendlar till Malmö och parkerar oftast norr om Övre på de så kallade parkeringsplatserna vid Gasverksgatan.
Insändare • Publicerad 29 oktober 2009

Dessa har säkerligen varit väldigt vackra en gång i tiden, när buskagen mellan parkeringsplatserna var halvmeterhöga och träden nyplanterade. Men nu när buskarna är vildvuxna både på höjden och bredden är det nästan omöjligt att ta sig i och ur bilen utan att repa dörrarna. Buskagen har inte skötts av Trelleborgs kommun på flera år och fyller ingen som helst funktion. De är inte ens vackra längre.

Träden är i och för sig perfekta för stadens duvor som parkeringsplats, speciellt när nöjet från dessa tycks vara att täcka de parkerade bilarna med fågelskit.

Annons

Visst kan man välja andra parkeringsplatser, men poängen med parkeringar måste väl ändå vara att man skall kunna använda dessa till vad de är avsedda för?

Parkeringen vid Gasverksgatan börjar bli en skamfläck, då denna även används som permanent uppställningsplats åt husbilar, husvagnar och lastbilar!

Skärpning nu Trelleborgs kommun, gör något åt detta dagliga irritationsmoment; bort med buskarna, bort med träden och asfaltera istället hela sträckan utan buskage så att det blir fler p-platser!

Jag har lagt märke till att man börjat ta bort enstaka träd, men varför inte göra ett ordentligt jobb för en gångs skull?

Trelleborgs kommun är duktig på anläggning, men helt usel på underhåll!

Slött, gör något nu!

Fanny Johansson
Ruben
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons