Annons
Insändare

Dåligt igen av Trelleborgs kommun


Läser i Trelleborgs Allehanda om att man ej beviljat Ridledsföreningen med alla sina medlemmar (läs ungdomar) från både Sverige och Polen ett bidrag för att kunna överleva och utöka samarbetet inom ridsporten!
Insändare • Publicerad 25 juli 2013
Skribenten är besviken på kommunen sedan planerna på ridleder lagts ner. Arkivfoto: Julian Stratenschulte
Skribenten är besviken på kommunen sedan planerna på ridleder lagts ner. Arkivfoto: Julian StratenschulteFoto: Julian Stratenschulte

Än en gång ser man att lanseringen av Trelleborgs kommun gentemot andra länder går i stöpet då man inte är villig att ge pengar till sådan verksamhet. När man vill höja arvodet till dem som beslutar öppnar man glatt börsen, då finns det inga betänkligheter! Men så har det ju alltid varit och kommer så att förbli, tror jag. Om nu inte någon "ungdomsintresserad" slår näven i bordet på Rådhuset och ser till att kommunen åtminstone gör god PR till våra grannländer i Baltikum.

Nilla Olsson
Stängd börs – igen!
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons