Annons
Insändare

Dåligt av TA

Publicerad 4 maj 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
TA:s chefredaktör tipsar signaturen mrts om att följa flödet i TA LIve.
TA:s chefredaktör tipsar signaturen mrts om att följa flödet i TA LIve.

Tycker nog att TA kan informera om antalet smittade i Trelleborg så att alla kan läsa det, utan att man prenumererar på TA, viktig samhällsinformation! Skärpning, tack!

mrts

Annons

Svar direkt: Tack för att du delar med dig av dina synpunkter!

Vår billigaste prenumerationsform, Digital bas, kostar mindre än fem kronor per dag. I grunden är allt material som behandlas journalistiskt något som vi anser kräver någon form av prenumeration. Undantaget är åsiktsmaterial och sådan samhällsinformation som vi anser är nödvändigt för alla att ta del av. Det går att argumentera för att antal smittade av covid-19 i Trelleborg är samhällsinformation, men det finns även argument emot.

Vi har sedan en dryg månads tid en ny tjänst där man som läsare kan ta del av dylik information. Vårt nyhetsflöde TA Live, som än så länge är tillgängligt för alla, hade i förra veckan ett inlägg om läget med smittspridningen i Trelleborg. Om smittspridningen tas upp av TA Liveredaktionen den här veckan återstår att se, men nyhetsflödet är en unik möjlighet att ta del av både snabba nyheter och mer lättsamt material , samt ställa frågor och diskutera aktuella ämnen.

Mitt råd till den som inte vill missa något av vikt är att både prenumerera på TA och följa TA Live.

Martin Falkenby, chefredaktör

Annons
Annons
Annons
Annons