Annons
Insändare

Dags för miljösmart förbättrande

Svar till Otto von Arnold (KD) (debatt den 27 mars). Bäste Otto von Arnold, det är mycket intressant att vår nuvarande regering tar upp att vi skall få pågatåg mellan Malmö-Vellinge-Trelleborg i påsk. Men som person av ordning och reda undrar jag till vilken påsk denna utbyggnad blir klar, denna påsken kan de ju inte åsyfta, kanske blir det 2021?
Insändare • Publicerad 7 april 2010

Då deras planer gäller under tiden 2010-2021. Mycket som de lade fram vid sitt besök på Malmö Centralstation är gammal skåpmat från föregående regering som inte klarade av att ordna allt.

Det skulle vara enklare att kunna sätta sig på ett spårvagnståg och åka från Lund till Trelleborg och åka förbi Malmö och Vellinge.

Annons

Titta framför er, kristdemokrater, och arbeta med dem som verkligen vill ha ett miljösmart förbättrande av vårt Skåne.

Det är alltså med stor förväntan som jag ser att KD i Trelleborg arbetar för att vi skåningar kan se fram mot spårvagnståg i västra delen av vårt landskap.

Martin Strandberg
Klas Andersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons