Annons
Insändare

Dags för byråkrater att tänka om

Läste med stigande irritation insändaren som Berit Eldemar Nilsson skrivit i Trelleborgs Allehanda den 10/11. Hon får alltså inte parkeringstillstånd så att hon kan fortsätta jobba i Lund. Hur i hela fridens dar tänker människan som sitter och bestämmer att Berit inte ska få sitt parkeringstillstånd!
Insändare • Publicerad 12 november 2009

Här har vi en människa som har slitit med träning efter sin stroke för att hon ska kunna komma ut i arbetslivet igen och så sitter det en icke sjukvårdskunnig människa och bestämmer att något parkeringstillstånd ska hon inte ha, hon kan minsann använda rollator istället om hon inte kan går ordentligt.

Fy sjutton för byråkratiska personer som inte kan tänka sig in i andras situation och som inte vet hur en stroke påverkar kroppen. Som Berit skriver, man tror ju att det är bra om man kan jobba och försörja sig själv och inte ligga samhället till last.

Tänk om byråkrater och gör det nu!

Nilla Andersson
Anita Böök, fd undersköterska
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons