Annons
Insändare

Dags att öka trafiken igen!

I Trelleborgs Allehanda (den 9 september) läser man, att miljönämnden diskuterat planerna på handels- och industriområde nordväst om rondellen Hedvägen/Västra Ringvägen. Vad det gäller byggnadsnämndens detaljplan för området så tror inte miljönämnden att omgivningen skall störas av ett sådant område men att trafiken ökar på både Hedvägen och Västra Ringvägen.
Insändare • Publicerad 17 september 2009

Detta med trafiken kan man således ta med en klackspark.

Det är ju häpnadsväckande att, av alla, en miljönämnd i Trelleborg kan ta så lätt på trafiken på de nämnda lederna, i åratal har boende vid dessa klagat med direkta uppvaktningar och insändare över den galopperande ökningen av trafiken, som sedan länge har överskridit det acceptabla. Man får intrycket av, att när det gäller nyetableringar i Trelleborg, lever kommunala myndigheter efter devisen "vi lägger det vid Hedvägen".

Har miljönämnden inte uppmärksammat detta under alla år eller är denna trafikled undantaget från reglerna?

Nilla Andersson
Boende vid Hedvägen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons