Annons
Insändare

Dagens ros den 8 juni…

Insändare • Publicerad 7 juni 2007

Dagens ros

…till utfärdskommittén i SPF Nytta och Nöje för den alltigenom lyckade resan till Trollenäs slott. Vi blev guidade av Kristina Backe, därefter en rundtur i trakterna kring Trolleholm, Röstånga med flera orter. Väl hemma i Anderslöv släppte vår duktige chaufför Tomas av oss.

Annons

Glada och nöjda pensionärer

…till våra familjer som gjorde så fina saker till våra barn på vår Fixar-dag.

Parkens förskola

…till Trelleborgs bästa kör – Mistluren. Soliga härliga sommarsånger, man blir bara så glad när ni sjunger. Vi vill höra er på torget snarast.

Nöjd lyssnare

…till den kvinna som så modigt och medmänskligt hjälpte mig natten mellan den 18:e och 19:e maj. Jag kände det som att du räddade mig.

Oerhört tacksam

…till SPRF Signalen för en fin dag på Nybrostrand med kaffe och kaka, samt till den duktiga sångkören Mistluren för fin sång och musik.

M.B.O.J.

…till Ulla och Birgitta som hjälpte oss och tog hand om Stig, när jag blev knäopererad, och ställer upp när vi går på vattengympa samt kör med oss för att handla. Vi är glada att vi har er.

Annons

Far och Maj-Britt

…till alla mina vänner som tänker på mig, för alla trevliga telefonsamtal, alla brev och vykort, alla underbara blommor och alla besök, samt till min gulliga familj.

Inger med sin brutna handled

…till Bodil, Marianne, Liselott och Marie för en trevlig kväll.

Birgitta

…till chefer och arbetskamrater på Smygehem, boende och anhöriga på avdelningen Piren för en angenäm tid.

Birgitta

…till Annika, Cecilia och Lotta för en toppenbra dag i Malmö!

Eleverna i tvåan och trean på Kattebäckskolan

…till Trelleborgs FUB för en jättetrevlig utflykt till Bakken med god mat, samt till den trevlige busschauffören.

Annons

Tjejerna i Vellinge

…till Jenny Andersson som arrangerade Anderslövs Förskolespring och till alla som var delaktiga, samt sponsorer. Hoppas att det blir en tradition!

Smörblommans barn och personal

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons