Annons
Insändare

Dagens ros den 7 juni…

Insändare • Publicerad 5 juni 2008
Foto: 
Foto: 
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 

…till alla föräldrar, sponsorer, elever och personal som hjälpte till att fixa Lillevångskolans vårfest. Vi är jättenöjda.

…till Bäckaskolans lärare, barn och föräldraförening som gjorde Bäckadagen till en fantastiskt dag för hela familjen!

Annons

…till Agenda 21 och Piggsvinsteatern som bjöd barn och vuxna på en lärorik och rolig teaterföreställning! Det var miljön som stod i fokus – låt oss ta vara på naturen!

…till Musikens vänner, Trelleborgs Musikkår, Katta Pirat, Sjörövar-Mange, scouter, brandmän och ambulansförare för ett par jättetrevliga timmar på Brandstationen. Så härligt med musik, sång, visning av bilarna och att se all denna glädje lysa i ungarnas ögon.

…till kyrkoherde Lars Johansson med fru och komminister Sisko Andersson i Svedala församling samt komminister Helena Törnklev och diakonissa Britt Marie i Trelleborgs församling för all hjälp och allt stöd åt min dotter och mina barnbarn i deras svåra sorg. Ni är helt underbara – det finns inga ord!

... till Miriam Campo på mammografimottagningen för att du är så omtänksam!

…till våra pojkar Christer och Per och deras pojkar och svärsöner för all hjälp vi fått – det är guld värt.

…till Trelleborgs musikesteter för er konsert. Vilken entusiasm av elever och lärare. Ni som går sista året, ta denna glädje med er ut i livet.

…till Petra Nyheim Persson för det trevliga aerobicspasset på tjejkvällen och Anders med medhjälpare för taekwondopasset på killkvällen, det hade aldrig blivit så bra utan er. Guld värd för föreningar som kan ställa upp på sin fritid.

…till vår skickliga vattengympalärare vid Hjärt- och lungsjukas förenings arrangerade vattenjympa, Annika, för ditt helhjärtade engagemang, dina varierande rörelser samt pedagogiska och disciplinära upplägg som vi verkligen gillar samt till dina duktiga ersättare, Caroline, Cecilia och två gentlemän. Ser fram mot nästa säsong med stor tillförsikt.

…till Anne K för att du inte gett upp utan sökt så mycket jobb. Skam den som ger sig! Tvivlade inte en sekund på att du skull på det där roliga jobbet. Grattis o lycka till! Du är värd det!

…till mor och son som gav oss och våra rullatorer skjuts från blomsteraffären. Tänk att få uppleva denna vänlighet. Det värmde två gamla hjärtan.

Annons

…till mitt barnbarn Jonas Olsson. Lycka för mig är att du finns! Du glömmer inte mig!

till vår chaufför Jan-Åke Toft för en mycket trevlig resa till Råshult.

…till föräldrarådet, föräldrar, släkt och vänner, Trellebälgarna, sponsorer och hästägare för att ni gjorde vår Vårfest så lyckad.

…till Anderslövs Boik F14-lag och tränare för en mycket trevlig fotbollsmatch mot BK Kick i Malmö. Vinsten var ni väl värda!

…till dressyrlaget för ponny i Sydslättens RF, Anderslöv samt lagledare och supporters. Fantastisk insats av Emma Karlsson, Elin Niehoff, Frida Ohlsson och Sofia Persson att vinna lagtävlingen i Ringsjön.

…till Siv, Bertil och Carl-Gustaf för att ni än en gång tog initiativet till att vi träffades och firade vår nu 55-åriga skolavslutning. En minnesrik kväll med trevlig samvaro och mycket nostalgi.

…till Astrid och Lasse för all hjälp med flytten och förlåt mitt humör, till Jocke för all hjälp, den behövdes verkligen, till Christian för utlåning av bil när det krisade sig samt till Jan, vilket jobb du gjort. jag är så oerhört tacksam! Utan dig hade det aldrig gått.

…till er som sponsrade vår sommarfest, det blev en trevlig kväll för oss alla.

…till de tre tjejer på röntgenavdelningen på Trelleborgs lasarett, både i receptionen och inne på röntgen, som tog hand om oss på ett så bra sätt när vi skulle röntga våra tänder. Det som kändes läskigt blev riktigt spännande och roligt!

…till Evy, Ingrid och Ann-Marie som gjort terminen så kanon. Ser fram emot nästa. Ni är bäst!

Annons

…till Ingrid för en trevlig och mysig kväll med god mat och dryck.

…till alla inom minior- och juniorverksamheten i Trelleborgs församling med Anna Smedjeback i spetsen för den mycket fint arrangerade vårfesten i kyrkan och ute i gröngräset. Vi njöt i fulla drag!

…till Eva Cederberg, lägenhetsinnehavare på Asargården för de kloka och tänkvärda orden på föreningsstämman. Något för oss alla att reflektera över och begrunda för att bibehålla den goda grannsämjan.

…till all personal på Trelleborgs psykiatriska vårdavdelning, psykosmottagningen, allmänpsykiatriska mottagningen och den kommunala psykiatrin samt naturligtvis till alla patienter som tillåtit mig att vara delaktig under min praktiktid, för fantastiskt bemötande och för möjligheten att få utvecklas.

…till våra underbara fröknar på Näktergalens förskola, åren hos er kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Nu väntar nya äventyr!

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons