Annons
Insändare

Dagens ros den 4 september…

Insändare • Publicerad 3 september 2007
Foto: 

Dagens ros

…till Barbro Bengtsson för det mycket trevliga och glada arrangemanget när TFF mötte MFF på Malmö Stadion.

Annons

Vi som var med

…till Grys pappa Daniel för att du hjälpte oss att sätta upp lamporna och hyllorna på vår avdelning. Det blev jättefint!

Stora och små på Castor, Dalajärs förskola

…till paret och ambulans-personal som hjälpte mig när jag blev sjuk på Västergatan.

Eva Bergholmen

…till alla funktionärer, sponsorer, er som skänkt vinster till vårt lotteri samt till alla som bidragit till att Palmsprånget blev en lyckad tävlingshelg.

Trelleborgs Ryttarförening

…till personalen på Myrans hemtjänst, alltid lika glada, vänliga och hjälpsamma när ni kommer hem till oss. Vi vet att ni får stressa mycket, men ni har alltid ett vänligt ord och en kram. Vi tycker ni är toppentjejer allihopa. Kram från

Stig och Maj-Britt

…till SOS Alarm och Ambulanspersonalen som tog hand om vårt lilla barnbarn i Smygehamn den 30 augusti. Jag är fortfarande chockad över händelsen men vilken fantastisk personal och vilken insats ni gjorde. Utan kontakten med SOS-killen, som stannade i luren och gav oss råd, tog kontakt med giftcentralen och lugnade oss tills ambulansen kom fram, vet jag inte hur vi skulle klarat situationen. Och vilken underbar ambulanspersonal, snabbt på plats, lugna, vänliga och duktiga - ni är fantastiska! Allt gick bra och Maja fick komma hem på eftermiddagen igen.

Farmor Ingrid Comet, Emil och Jill (Majas föräldrar)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons