Annons
Insändare

Dagens ros den 4 juni…

Insändare • Publicerad 4 juni 2009

…till mormor Marianne och morfar Per-Arne för att ni är så snälla och tänker på oss, ringer oss och skickar fina kort till oss att vi ska krya på oss och ha det så bra. Ni har hjärtan av guld.

Karin och Lena-Marie Lindahl

Annons

…till vår lillebror Lars-Göran och hans sambo Monica för att ni alltid är så goa och hjälpsamma samt vårt lilla charmtroll Emma. Ni är det bästa som finns. Älskar er alla tre.

Mor Lilian, Karin och Lena-Marie

…till grabbarna från FC Trelleborg P98 som vann guldmedaljer i ÅshöjdenCupi. Ära de som äras bör.

Fans

…till centrumdagbarnvårdarna Bettan, Tina, Eva och Inger för en trevlig kväll ute på Dalabadet!

Från en familj som var där

…till Gunnar, Karin och Anna Olsson i Beddinge för att vi fick komma och besöka er bondgård där vi bland annat fick klappa kalvar och katter och dessutom fick en oförglömlig tur i höskrindan.

Klass 2 med lärare på Kattebäckskolan

…till Symfoniorkestern, Trelleborg som bjöd på en fantastisk vårkonsert med högklassiga solister i Elinor Fryklund och Joachim Bäckström. En extra ros till Reinhart Teltscher, som med sitt stora engagemang i orkestern, ser till att allt blir perfekt.

Vi som var där…

Annons

…till teatergruppen Scenfolkets duktiga tjejer och killar för pjäsen Pippi Långstrump. Ni är så duktiga allihop och är väl värda alla de applåder ni får varje föreställning!

Maria

…till alla goa barn och de fantastiska lärarna Helena och Anna i klass 4 på Kattebäckskolan som lät oss följa med och få uppleva en underbar helg i Stockholm!

Stolta föräldrar

…till Sanna, Kajsa, artisterna och scenarbetarna för en härlig show på Bäckaskolans fritids.

Alla som var där/TA

…till våra luriga, omtänksamma och kärleksfulla grannar Anna och Mattias för alla hjärtan!

Herr och fru Olsson

…till alla er som hjälpte Simon och Sonny efter trafikolyckan i Vallby.

Annika, Sonny, Simon, My och André

Annons

…till alla som sponsrade oss och gjorde Klagstorpskolas annorlunda skoldag till en fantastisk dag.

Alla föräldrar och barn i Basgrupp 4

…till mina fantastiska släktingar och vänner som gjorde att jag fick en trevlig och givande dag.

Elsie

…till Ann och Albert med högsta vitsord A+A, som initialerna i era förnamn indikerar det vill säga berömvärt för er vänliga medverkan och goda omdöme, som vi fick ta del av. Vi är fulla av beundran för era insatser. Ser fram mot att åter få träffa er med alla i bästa "högform".

Ingrid och Bertil

…till Mistluren och Pilevallskolans flickkör som har varit och underhållit våra boende. Mycket uppskattat! Välkomna åter

önskar vi på Silverängen

…till Sven Henricsson och Seco Jakupovic för hjälpen med våra trädgårsmöbler, såsom leverering och ihopskruvning. Det var till stor hjälp för oss. Krmar

Personalen på Silverängen

Annons

…till Cile, vi vill instämma i sånglärkornas ros. Det var en superkul födelsedagsfest på Österlen. Allt var perfekt; maten och drickan, aktiviteterna, ridningen och inte minst sällskapet. Vi hänger också på nästa år ; )

Hästatanterna

…till den glada reseledaren Britt Håkansson, Anderslövs PRO för att du ordnade denna härliga heldagsutfärd på fagra Österlen, samt till chauffören Jan som körde tryggt och lugnt – vi njöt av allt!

PRO-arna som var med

…till dig som frågade vad som försiggicks när en kille stod med en skruvmejsel vid min dotters moppe. Tänk att det fortfarande finns såna som dig... annars hade väl vi varit minus en moppe vid detta laget...

En glad mamma

…till Anna Ramsby för den fantastiska maten på vår dotters kalas! Du är så bra på det du gör och jobbar så hårt! Tusen kramar

Mattias, Anna och Iris

…till Björn, Marika och papporna som följde med oss på vår klassresa.

9 röd:1 Vannhög

Annons

…till Jan-Åke som körde oss till Blekinge, det var en fin tur.

Vi 37 i bussen

PRO Anderslöv

…till föräldrar, barn och personal för uppslutningen till vår sommarfest samt till "Björnen Rickard", "Conny polis" och våra sponsorer för era generösa bidrag – alltifrån glass och kakor till blommor och korv. Det uppskattades av både stora och små!

Föräldrarådet på Prästkragens förskola

…till den vänliga och omtänksamma butikspersonalen samt den gentleman, som hjälpte mig när min fyllda matvaruvagn, plånbok och telefon "försvann". Vagnen hittades intakt.

Anita Dewár

…till Kristoff och Katarina på Idala för den härliga,friska, nyttiga buffen som ni fixade på vår resa. Helt fantastiskt var det.

Barnen från klass 4 på Smygeskolan

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons