Insändare

Dagens ros den 4 april…

Insändare • Publicerad 3 april 2008
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 

…till alla duktiga ungdomar som var med i UKM i Parken, en extra ros till killarna i NooName ösnkar er all lycka i Emergenza-tävlingen i Malmö.

…till vår hjältinna Johanna Bergman som med hjälp av sin mamma räddade vår fina brevduva från en säker död. Tufft och modigt fick hon rovfågeln att släppa sitt dödliga grepp om duvan. Vi är så glada över att ha kloka och djurvänliga Johanna som granne.

Smygehamn

…till bandet som gick vidare på UKM och alla andra duktiga ungdomar som tävlade, inte minst NooName som gjorde en kanonspelning.

…till Musik- och dansskolan I Trelleborg som var och besökte oss me mycket ljuv sång och musik som värmde i hjärta och själ. Vi ser fram emot nästa besök.

…till mormor och Christer samt Magnus och Ingela för att ni sponsrar mig och min häst, bland annat till terrängträningen i Hörby. Det är jättesnällt av er! Kramar

…till Linda för att du gjorde mig så himla fin i håret när jag skulle på bröllop samt till Ann-Marie för skjutsen till och från kyrkan och för den snabba hjälpen med väskan. Kram

…till alla som hjälpte mig vid min flytt.

GittanBirgit och Sven på Rosenvägen,NooName-fansSilverängens äldreboendeRebecka och DivaLenaInga
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.