Annons
Insändare

Dagens ros den 30 mars…

Insändare • Publicerad 30 mars 2007
Vill du ge en ros till någon? Hör av dig... @08 Bildbyline: BILD: Arkivbild Scanpix
Vill du ge en ros till någon? Hör av dig... @08 Bildbyline: BILD: Arkivbild ScanpixFoto: 

Dagens ros

…till alla mina arbetskamrater genom åren på Lasarettet i Trelleborg, som gjorde min sista arbetsdag till ett oförglömligt minne som jag bär med mig alltid. Jag saknar er alla.

Annons

Kerstin Öhrström

…till Eva och Bengt, samt det trevliga gänget vid tre runda bord, för att jag fick "hänga med" på en supertrevlig kväll i Klagshamn.

Ove

…till Lotta som sköter all frukt och grönt och alltid är glad och hjälpsam. Tänk om det fanns fler som du!

En mycket nöjd kund

…till Christer och Tommy för en trevlig helg i Göteborg med ett intressant studiebesök, en jättegod middag med tillbehör på kvällen och ett fint boende på hotellet samt till Kerstin, Bettan, Eva och Ralph för ett trevligt sällskap! (Vår roliga "rundtur" i Göteborg icke att förglömma heller.)

Annica

…till innebandytjejerna i Palmstaden F-16 som i helgen vann DM och blev bästa lag i Skåne. Detta gjorde ni genom att visa en enormt härlig lagmoral, god kämparanda och mycket rappt och bra spel, samt till alla ledare som varit inblandade och hjälpt till att bygga upp laget.

Hejarklacken

…till alla er som tog hand om mig när jag svimmade i rulltrappan på Valen den 19 mars, ambulanspersonal, läkare och personal på akuten, övervakning och avdelning 11 samt för all hjälp på röntgen. Ni var alla underbara!

Doris och Kurt

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons