Annons
Insändare

Dagens ros den 26 februari…

Insändare • Publicerad 26 februari 2007

Dagens ros

…till tjejerna på Fågelbäckskolan, som ställde upp för sin kompis som blivit utsatt för kränkande behandling.

Annons

Ulla

…till museichefen, Ingela Jacobsson, för den fina vetenskapliga analys i artikeln "ett lyft för Trelleborg", om stadens museum kan flyttas till tidigare tingshuset. Alla vet vi att museer är läroanstalter för konst och historia, om gamla tider såväl som nutiden där "ny historia" skapas. Där ökar vi våra kunskaper i allmänhet och kan även ge barnen inspiration och vägledning i livet med mera. Förhoppningsvis fattar de ansvariga snart det rätta beslutet. Frågan återstår om vårt stadsmuseum har eller kan få en stödförening som många andra museer redan har?

H Schulze

…till vår lilla solglimt Emma Persson– Ekblad som lyser upp vår grå vardag varje gång hon kommer till oss.

Farmor och fastrarna

…till hyresvärdar som grusar och saltar så fort det blir lite snö och frost. Ni kommer sent på kvällar och tidigt på morgonen, alltid lätt att ta sig fram.

Hyresgäst

…till vår lillebror, Lars-Göran, för att du är så snäll och ställer upp för oss, fast du själv har familj och jobb med mera. Du har ett hjärta av guld.

Mor, Karin och Lena-Marie

…till min mor, Lilian, och min syster, Lena-Marie, för att ni finns för mig varje dag när jag behöver någon att luta mig mot när jag har mina dåliga dagar.

Annons

Karin L

…till all personal på Bäckaskolan för ert fina pris i läsartävlingen! Ert enorma arbete för att få våra barn att bli goda läsare har ju verkligen gett resultat. Det gläder oss, och säkert andra föräldrar också!

Christina och Bosse, stolta och nöjda föräldrar

…till Karl-Olof Göransson i Anderslöv för ditt bemötande och hans strålande humör. Man blir alltid på gott humör när man har sett och träffat dig.

Anderslövsbo

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons