Insändare

Dagens ros den 25 januari…

Insändare • Publicerad 25 januari 2007
ARKIVBILD: Jessica Gow / SCANPIX
ARKIVBILD: Jessica Gow / SCANPIXFoto:  

Dagens ros…

…till var och en av de fina ungdomar som vi mötte på Frans Malmrosgatan nyårsnatten när vi var på väg hem från Acka. De kramade oss och önskade gott nytt år.

Vi blev glatt överraskade och önskar var och en av ungdomarna ett gott nytt år och allt gott i framtiden. Vi kommer ihåg detta länge, bättre start på det nya året kunde vi inte fått.

Alva och Elsa, eller de lite äldre damerna på väg hem

…till doktor T Jeppsson och all underbar personal på akutmottagningen som lördagen den 13 januari tog mycket väl hand om mig, amublansförarna, avdelning 12 med all kompetent personal samt kranskärlsmottagningen UMAS 5 våningen.

Svend Krisby, Trelleborg

…till Antonia Pesevska som vann en bärbar dator för din uppsats om hur du vill ha "Världens bästa skola". Det var en mycket välskriven och underbart bra uppsats av en mogen tjej. Tänk om framtidens gymnasium kommer att se ut så som du beskriver i din uppsats, då kommer alla elever att må bra och göra bra resultat ifrån sig.

Lena B. Nilsson

…till alla er som på något sätt visat mig och min familj att vi funnits med i era tankar efter vår stora förlust.

Frida med familj

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.