Annons
Insändare

Dagens ros den 23 mars…

Insändare • Publicerad 27 mars 2007
040710. Humla på nyponros. Foto. Hasse Holmberg. Kod 96 COPYRIGHT PRESSENS BILD
040710. Humla på nyponros. Foto. Hasse Holmberg. Kod 96 COPYRIGHT PRESSENS BILDFoto: 

Dagens ros

…till läkaren på akuten som skickade oss till Universitetssjukhuset Mas och till den underbara ambulanspersonalen som körde oss dit fredagen den 16 februari.

Annons

Mamma Linde och lilla Ebba

…till klass 6a på Liljeborgsskolan och deras klassföreståndare Monica Alfredsson för en helt fantastisk föreställning av Gris! Ni är enastående!

Elever och lärare på Liljeborgsskolan

…till ambulanskillarna och polisen som kom till min hjälp när jag hade krockat på väg 108 söderut i onsdags förra veckan. Vilken tur att Dennis med kollega var på väg till Svedala och vände när de såg vad som hänt. Det värmer med all omtanke jag fick på plats och från kollegor efteråt. Allt slutade med endast plåtskador men jag hoppas aldrig behöva uppleva det igen.

Blå Volvo V70

…till Pesach, Björn och co för det mycket inspirerande föräldramötet om matematik på Två lejon/Köpingeskolan. Våra elever i sjuan kan vara glada att de har er som pedagoger.

Vi föräldrar som var där

…till Susanne Bohlin, Conny Ingsiöö och Rickard Ingsiöö med familjer för biljetter och hotell i Göteborg, det uppskattade vi! Kram från

Mamma och pappa

…till avdelning 12 på Trelleborgs lasarett, som räddade livet på vår morfar Fritz på rum 17.

Annons

Kajsa och My

…till Kyrkogårdsförvaltningen som alltid håller så snyggt på Norra kyrkogården.

H. Kaltenbrunner

…till vårdcentralen Anderslöv som hjälpte oss när våra sjuksköterskor var sjuka!

Centrumkliniken Trelleborg

...till Malin Wahldén för att du tog mig "ut-i-det-blå", och till mormor som passade Loppan! Kram från

Ulli

…till vår starka och modiga mormor som kämpar så mot sin sjukdom. Du är den bästa mormorn i hela världen och vi älskar dig väldigt mycket. Kramar

Cassandra, Ebba och Lukas

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons