Annons
Insändare

Dagens ros den 22 november…

Insändare • Publicerad 22 november 2006
@08 Bildbyline:Arkivbild: Thorsten Persson
@08 Bildbyline:Arkivbild: Thorsten PerssonFoto: 

…till personal och före detta personal på Smygehem och hemvården Smyge för en trevlig kväll, samt för presenten jag fick av er. Jag kommer att sakna er.

Malin

Annons

…till musiken på restaurangen, mina barn med familj, Olle, Lena, Hans-Olof, min "frissa" Bettan och alla mina vänner som hörde av sig på ett eller annat sätt och gjorde min dag så minnesrik.

Maj-Britt Jönsson

…till styrelsen i Reumatikerföreningen som ordnade den trevliga mannekänguppvisningen samt till medlemmarna som bar upp kläderna med elegans och glatt humör.

Nöjda medlemmar

... till er som räddade min sons liv och till er som fått honom att kämpa sig tillbaka samt ambulanskillarna som kvällen den 13 augusti såg till att vi snabbt kom iväg, akuten, NIVA i Lund, avd 11, Orups sjukhus. Jonte och Andreas vilka vänner. Maria och Elna utan er hade jag inte klarat det.

Gunilla Mårtensson

... till bostadsbolaget för den effektivitet, snabbhet och hjälpsamhet ni visade vid i ordningsställandet av min lägenhet.

Nöjd nyinflyttad på Per Hans väg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons