Annons
Insändare

Dagens ros den 22 juni 2007…

Insändare • Publicerad 21 juni 2007
ARKIVBILD:SCANPIX
ARKIVBILD:SCANPIXFoto: 

Dagens ros

…till Moa, Maja, Emil, Adrian, Emilia och Tami för att ni med glädje och entusiasm städade skolgården, så den blev fin till skolavslutningen.

Annons

B.N.

till Kerstin, Håkan och Gerty för den mycket trevliga våravslutningen i Smyge. God mat och fantastisk underhållning gjorde att man kände sig glad och tillfreds när man åkte hem.

SPF föreningarna

…till Harletun, Kaj från röntgen, läkaren bland publiken samt Röda korsets första hjälpengrupp för all förståelse och en fantastisk hjälp som jag fick i måndags på Vångavallen i samband med mitt fall. Ni var enorma, även ambulanspersonalen som körde mig till sjukhuset. Det slutade lyckligt med endast ett armbrott.

Bo Ståhl

…till Irene Dahlstedt som alltid är så glad, omtänksam och hjälpsam samt duktig på att arrangera. Vi fick en fin dag i Ängelholm med sångkören.

S B

…till Gitte på Klagstorps skola. Jag kommer att sakna dig. Hoppas att du kommer att trivas på ditt nya jobb.

Pontus Klug

…till Irene Dahlstedt för en mycket välorganiserad och trevlig resa till Hillesgården.

Annons

Brita

…till Irene Dahlstedt för den fina dagen i Ängelholm.

Vi som sjöng med

…till min underbare sambo, Dan-Pierre Ljung, som överraskade mig med kurbad och fest. Även till Lena som var min chaufför, familj och alla vänner som hjälpte till med god mat och en härlig fest.

Susanne

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons