Annons
Insändare

Dagens ros den 21 september…

Insändare • Publicerad 20 september 2007
Trelleborgsrosen BILD:MARIA WILHELMS
Trelleborgsrosen BILD:MARIA WILHELMSFoto: 

Dagens ros

…till Röda Korsets Sydkrets för att vi fick vara med vid en väl genomförd SM-tävling samt för en trevlig kväll.

Annons

Slättens Nattvandrare

…till mannen som kom till Gyas väg och lämnade väskan jag tappat.

Margot

…till IOGT NTO för lyckat arrangemang kring tjej 7:an med många deltagande positiva tjejer. Stort minus till deltagare som anklagar andra för fusk i ett motionslopp där alla gör så gott de kan. Lätt att kasta sten när man själv sitter i glashus, eller rädd för konkurrens eller kanske både och.

Gående deltagare

…till Göte Lindberg för ett mycket fint kåseri i Radio Signalen den 13 september. Fortsätt med det eller ordna en sådan resa nästa år.

M-BJ och OJ

…till Lars-Åke Ståhl – lycka till som förvaltningschef inom utbildning och kultur (grattis Ystad kommun till en verklig klippa!)

X-arbetskamraterna

på SSG

Annons

…till ledarna för Kronprinsessan Margarethas fond samt till Erik Mårtensson som ledsagade oss genom hela Österlen, det blev en trevlig bussresa. Jag tycker att ni lägger ner ett fint jobb, och ordnar med allt, till stor belåtenhet för oss synskadade.

Per Runo

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons