Annons
Insändare

Dagens ros den 2 juli…

Insändare • Publicerad 2 juli 2007

…till mormor och morfar, Gulle och Thomas Sivhed, för att ni alltid ställer upp för oss.

Andreas och Johannes van Thiel

Annons

…till Gert A, Margareta H och Kerstin M för att ni fixade så vi klasskamrater kunde träffas i Ystad hos lärare Stig Andersson med fru. Även till Stig för intressant rundtur i staden.

L-E J och G R med fruar

…till min "käre påg" Östen som gjorde en så trevlig midsommarlunch till mig. Nubben får vi ta senare. Kram

mamma

…till dig, du underbara och ärliga människa som den 15 juni hittade en smyckepåse på gatan och lämnade in den till butiken. Studentpresenten var noga utvald av min treåriga dotter och det fanns inte fler kvar.

Jenny med barn

…till Birgitta Green och hennes medhjälpare för den fina utställningen i Smyge. Alltid lika kul att komma ner och se den varje sommar.

Småländskan

…till Skegrie skolas föräldraförening för den trevliga sommarfesten.

Personalen på Skegrie skola

Annons

…vill jag ge till min faster Lotta, som räddade oss från en lång nattpromenad från Isie till Trelleborg på midsommar.

Nicole och Linda

…till alla trevliga kolleger, chefer, underbara föräldrar samt allra mest till alla härliga barn jag fått njuta av! Jag slutar nu min yrkesverksamma del av mitt liv inom förskoleverksamheten i Trelleborg. Jag kommer att sakna alla, underbara kramar

Gerd M

…till Stefan Lindh och S:t Nicolai kyrkokör för den jättetrevliga underhållningen i församlingshemmet, och till herrarna för deras trevliga framförande av "Vackra flickor".

Nöjd lyssnare

…till ledningen för Komvux. I ett besvärligt läge med stora neddragningar försöker man anpassa sig till en föränderlig värld och finna adekvata målgrupper när det nu är arbetslinjen som gäller i Sverige. Men också för den trevliga avslutningen.

Leif

…till alla funktionärer som hjälpte till med midsommardansen i Öster-vångsparken.

Midsommargruppen Trelleborgs scoutkår

Annons

…till vår chef Evy och festfixaren Annette för en jättetrevlig dag i Köpenhamn. Detta måste vi göra om.

Alla vi som var med

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons