Insändare

Dagens ros den 17 april…

Insändare • Publicerad 16 april 2008
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 

…till Mattias Lindkvist för att du räddade vår grillkväll. Trots att jag kom med vår tomma gasoltub strax efter stängningstid tog du dig tid att gå tillbaka och byta den till mig! Det är verkligen god service!

…till Trelleborgs musikkår för en mycket fin och underhållande konsert samt till Gunilla Backman för fint framförande av sånger från musikaler och berättelserna däremellan.

…till den manliga bilist i den vinröda bilen som stannade när en liten pojke kommit ut ensam på vägen i Vallby utanför Trelleborg.

…till Peter A på brandkåren i Trelleborg som visade oss räddningstjänstens bilar och för att vi fick åka högt, högt upp i korgen.

…till personalen på församlingshemmet i Trelleborg för att vi blev bjudna till en fantastisk middag och samkväm med underhållning av Lena Wismar och Kjell Ove.

…till mina grannar Eva och Johan Carlström för att jag tycker om er.

…till min mamma och pappa samt min bästis Jasmina för att jag älskar er!

…till min underbare sambo Jörgen för att du alltid finns där för mig och våra barn – du är bäst!

…till mamma, pappa och Mattias för att jag älskar er.

…till mina föräldrar för att jag älskar er.

…till mamma och pappa för att ni är så snälla.

…till alla som hjälpt till med vår klassresa – hoppas att den blir bra!

…till En ton i veckan för en härlig konsert på Kulturhuset framför allt för att ni satt ut bord och stolar att sitta vid och dricka kaffe. Fortsätt i den andan.

…till sångare och musiker i sångkören Mistluren för er gästvänlighet och härliga sångarglädje.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.