Annons
Insändare

Dagens ros den 16 januari…

Insändare • Publicerad 13 januari 2006

till våra älskade barn Catharina och Daniel, svärson, svärdotter, fyra barnbarn samt goaste vännen Ingrid med make Göran för den spännande och roliga överraskningen.

Mamma Viveca och pappa Jan

Annons

till dig kille med glasögon, körandes en mörkblå Xantia, som försökte hjälpa mig att få loss bilen när jag kört i diket vid Simlinge när det var snökaos!! Tänk om alla varit lika hjälpsamma som Du... Kram

Tjejen i Ford kombin

till killen som hjälpte mig och körde mig till jobbet den 9 januari på morgonen, då jag fått motorstopp mellan Vellinge och Malmö. Ursäkta att jag glömde ditt namn.

Dagmar

till alla som engagerat sig i letandet efter min mobil efter nyårsfirandet hos Christer och Malika. Den är på plats nu.

Eva

till killen med familj som på nyårsafton hjälpte oss att komma loss med bilen när vi fastnat på Tommarpsvägen. Hoppas att ni fick en trevlig afton. Stor kram

Lisbeth W

till Göran Persson och co på elverket för alltid trevligt och vänligt bemötande. Tänk om alla hade varit så hjälpsamma som ni.

Zoran och Jessica

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons