Annons
Insändare

Dagens ros den 15 september…

Insändare • Publicerad 14 september 2007
Foto: 

Dagens ros

…till alla "mina flickor" på Hallamöllans vårdboende för alla trevliga pratstunder och all hjälp jag fått under många år.

Annons

Kajsa

…till Trelleborgs bäste fastighetsvärd Anders Bergqvist.

K1, K2, C1, C2

…till "MammaEllen" för all hjälp och ditt stöd!

Angelika

…till cykelaffären som upplät sina skyltfönster till mitt förfogande under kulturnatten.

Miriam Mårtensson, konstnär

…till min syster Samka och hennes man Seco för all hjälp under helgen. Du ger dig inte syrran, till slut blev det jättefint. Utan er hade vi inte klarat det. Stor kram från

Sabina

…till Gislövs F91 för den kämparglöd som ni visade mot Lindängen och Olympic, trots att ni ibland bara var åtta på planen och mycket skador så kämpade ni och gav er inte. Kanon, fortsätt så!! Även en ros till Lasse som tog fram det lilla extra hos tjejerna och dessutom skötte om alla skadorna både på plan och bland publik(!).

Annons

Vi som var med

…till Trelleborgs församling för de högklassiska konserterna – till exempel den 11 september. Det är underbart att en församling åtar sig att bevara den höga kulturen och glädja befolkningen så. Fortsätt med det! Det hade kanske varit trevligt om också någon av prästerna sade några ord om sambandet mellan kyrkan och den goda kulturen, bakgrunden och motivationen till denna fantastiska musik och strävan efter "excellence".

Aila Annala,

Internationella Bibelsällskapet

…till mina vänner som har hjälpt mig under tiden jag var sjuk.

Miriam

…till de två hjälpsamma poliserna, en tjej och en kille, som tog hand om den skadade katt som låg på körbanan på väg 9 och såg till att den fick vård. Visst finns det änglar!

Bengt

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons