Annons
Insändare

Dagens ros den 13 februari…

Insändare • Publicerad 13 februari 2007

…till Gert Gustafsson med sitt Dixielandsband i Gislövs kyrka. Med dessa fina musikanter blev den dryga timmen en härlig upplevelse. Vi vill ha mera.

Vi var där...

Annons

…till Valens läkargrupp som finns där när man behöver hjälp.

Jag blev mottagen med värme och empati. Redan vid samtalet på morgonen, även av flickorna på "labbet" samt min läkare doktor Wesemann som med sitt lugn och erfarenhet tog tag i problemet.

G.W.H

…till hela gänget som stod på scen i Trelleborgs Revyn ni är super duktiga, ni har mognat och visar engagemang och det är vi jättestolta över. Vi har jobbat med revyn i så många år men tagit ett sabbatsår i år, kanske fler vi får se vad tiden utvisar, men vi ville bara säga att vi är superstolta över er. Kramar från

Jonas och Jessica i Trelleborgs Revyn

…till Annette på Centralskolan för din förmåga att alltid hitta de rätta lösningarna. Du har alltid barnen i fokus. Kram till dig.

Förälder

…till Anette för din goda och trevliga middag för oss Toramedlemmar.

Tora

…till våra vänner Göran och Helena för en kväll med god mat och mycket skratt.

Bäcklund

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons