Insändare

Dagens ros den 10 maj…

Insändare • Publicerad 9 maj 2008
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 
Arkivbild: Scanpix
Arkivbild: ScanpixFoto: 

…till medicinavdelningen 5, UMAS samt doktor Lina Wigren för mycket fin och kärleksfull vård. Vad skulle det bli av mig om inte ni fanns? Visst finns det änglar!

…till Hanna och Maria samt alla tävlingstjejerna som tog hem pokalen och medaljer av ädlaste valör till Östra Torp GIF.

…till alla på southcoastsquaredancers som har ställt upp och dansat nu under den gånga terminen, hoppas vi ses nästa termin. Kram

…till Gunilla, Kjell och Ann-Christine på southcoastsquaredancers som har ställt upp och kört mig till och från dansen. Ni har varit till stor hjälp! Kram på er

…till Cum Pane-kören, som med glädje och inlevelse sjöng in våren på Akka. Ni är helt fantastiska men så har ni ockå en skicklig ledare i Mattias.

…till alla konfirmander, präst samt Tjappe för en trevlig konfirmation i Tommarps kyrka.

…till Stefan och Katarina Dahlberg för att ni hjälpt oss så mycket. Det är vi väldigt glada för. Vi älskar er!

…till alla motorcyklister, som när de kör på väg 108, dämpar motorljudet när de kör förbi villorna på Prostens väg. Fin hänsyn av hyggliga "knuttar".

…till kunder och personal för ert engagemang med Eriksdagen.

…till Bengt och Agneta för en trevlig valborg med god mat och dryck samt till Göran och Cecilia för tal, bål och skål, vilket gör valborg till en höjdpunkt.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.