Annons
Insändare

Dagens ros den 1 mars…

Insändare • Publicerad 1 mars 2007

Dagens ros

…till er alla som plogar och röjer upp snö mellan Anderslöv och Åbyvägen. Ni gör ett kanonjobb, vi är tacksamma för framkomligheten.

Annons

Familjen på Valley farm

…till min kära lilla mamma som alltid ställer upp då det behövs... Kram

Daniella

…till min älskade Jörgen för att du alltid finns där, lyssnar, stöttar, peppar och tröstar. Du gör mig hel! Jag är så glad att vi delar livet och vardagen med varandra.

Gummelumman

…till Nils-Olof Nilssons åkeri för er stora välvilja, att under torsdagens snöoväder frigöra oss från vår ofrivilliga isolering genom att ploga upp hela kvarteret. Kommunen struntade ju i oss!

Boende på Prostens väg

...till killarna på tidningsbärarna, som hjälpte till att skotta fram vår bil i torsdags. Utan er hjälp hade vi inte kommit ut.

Blå Peugeot

…till mormor Gertrud Jackson för alla hjälp och stöd vi har fått de senaste veckor. Du är en klippa och vi älskar dig och ska saknar dig när du åker hem till Grandad Rex i England.

Annons

Karin, Laurance, Finn, Edward

…till min mormor och morfar för att jag fick följa med dem till Österrike på skidresa nu på sportlovet. Det var jätteroligt. Kramar

Matilda

…till vår duktige vaktmästare Hamdija, alltid i farten, nu senast med snöskottning, alltid vänlig, hjälpsam och trevlig.

Tanterna på Hovslagaregatan 50 b

…till min arbetskamrat Rose-Marie som hjälpte mig att skotta fram bilen när jag jobbat natten 21-22/2. Även en ros till den trevlige killen i bilen som hjälpte mig loss på Danska vägen.

Siw A

i Vira Blå Tira

…till Sony och Monica Spurr som bra, fint och proffsigt sköter vår fastighet vid Nygatan 2– Valldammsgatan 8-10. De ställer upp och hjälper alla och engagerar sig så att vi trivs! Snöröjningen var snabb och effektiv. Vår trottoar var en av de få halkfria i hela stan!

Från oss alla genom Vico, Yacob, Lisetta Casagrande

Annons

…till er alla som hjälpte oss ut ur snödrivan vid Västra Vemmerlöv fredagen den 23 februari.

Paret i den "franska" bilen

…till alla hjältar i gula maskiner som kämpade med snöröjningen på vår väg mellan Trelleborg och Gylle, ni var fantastiska.

Pettersson 61

…till Lotta och grabbarna för all hjälp med våra flyttar på Kastanjegården. Ni är guld värda...

Boende och personal på Kastanjegården

…till Lena och Håkan samt chaffisen Göran för en mycket trevlig resa till Karlshamn och Kreativum.

Mormor, Olivia och Julia

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons