Annons
Insändare

Dagens ros…

Publicerad 16 maj 2019
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

…till traumateamet på akuten på Trelleborgs lasarett, som så snabbt, proffsigt och kunnigt tog hand om min mamma när hon kom in med ambulans på eftermiddagen den 4 maj. Rätt man på rätt plats. Ert lugna men snabba handlande var avgörande för hur hon mår i dag, är så tacksam. Vi har mycket kompetent personal på Trelleborgs lasarettet. Även en ros till avdelning 22 för den fina, kärleksfulla vård som hon fått och det fina bemötande som vi anhöriga fått därefter.

Bernice Vinehagen

Annons

…till demenskoordinatorn Carina Göransson för ditt engagemang och härliga humor som fick oss att se ljuspunkter i all sorg!

Anhörig

…till Elin och Ruben. Det behövs bara en liten signal och de frågar vad för hjälp vi behöver. ”OK vi kommer om en liten stund.” Många kramar från

Mormor och Morfar

…till alla som gjorde min och andra födelsedagsfirare till en så trevlig och underhållande kväll med jättegott att äta och en trevlig underhållning samt kaffe och pannacotta på Trelleborgs Församlingshus. Tänk att det finns så trevlig personal

Ingrid Jönsson med Ann-Britt Öhrström

…till världens bästa storasyster för allt du gör, vi uppskattar det! Glöm aldrig att du är sultanens dotter o kronprinsessan i familjen. We love you Vlora Klinaku.

Lil Sis

…till Kjell Karlsson för ditt fina program den 14 maj plus alla fredagar som har blivit veckans höjdpunkter.

Spanish eyes

Annons

…till Lennart och Kristina för allt arbete de lagt ner på att göra en jättemysig och fin uteplats till oss alla.

Pia

…till Monica som jobbar på akuten för allt hon gjorde för mig när jag kom in med min brännskada. Fantastiskt empatisk sköterska. Även till Birgitta som körde mig.

Britt Marie

Annons
Annons
Annons
Annons