Annons
Insändare

Dagens ris den 6 juli…

Insändare • Publicerad 6 juli 2007
Foto: 

Dagens ris

…till dig som tog mitt paraply efter matchen TFF-HIF. Jag blev genomblöt på vägen hem.

Annons

Hoppas på ärlighet

…till alla föräldrar vars barn varken dyker upp på kalas eller ringer återbud om förhinder. Hur tror ni födelsedagsbarnen känner det?

Sabina och Anna

…till den dragbil som den 19 juni, svängde ut bakom långtradaren och kom över på fel körbana. Hade vi inte varit observanta hade det blivit en frontalkrock.

Skärrad bilist

…till alla er som inte kan acceptera bilar med skylten övningskör. Vad är meningen med att ligga så nära och trycka bakom hela tiden?

Att göra en idiotisk omkörning i stan där det finns en massa refuger och gående. Vad tänker ni? Ni är en trafikfara. Ni har själv suttit i en bil med skylten där bak, visa hänsyn!

En blivande körkortsinnehavare

…till bilisten som stänkte ner mig fullständigt vid Ångkvarnen på morgonen den 30 juni och sen avvek snabbt. Du lämnade kvar en dyngsur och ilsken cyklist på cykelbanan. Sådana drumlar skulle inte få ha körkort.

Arg cyklist

Annons

…till alla i kommunfullmäktige som röstade nej till förslag 1, för E6:s utbyggnad. Med ert sätt/handlande kommer vi aldrig att få motorväg ända till Trelleborg. Varför skall Vägverket satsa på oss, med ert velande?

Missnöjda trelleborgare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons