Annons
Insändare

Dagens ris den 22 november…

Insändare • Publicerad 22 november 2006

…till expediter i delikatessavdelningar som bär armband som de lägger i pålägg och på skärbrädan där de sedan skall skära maten. Ohygieniskt och skandal! När man arbetar med mat ska man inte bära smycken. De innehåller bakterier och det är rent ut sagt snuskigt att ha det bland mat.

Kund

Annons

...till alla gående och cyklister i stan som tror att dom syns utan ljus och/eller reflexer. Är ni mörkklädda syns ni inte.

Pippi

...till alla restauranger som inte annonserar i Allehanda om sin dagens rätt. Om det nu är för dyrt så kan ni väl välja bara en dag, exempelvis måndagstidningen. Jag gillar att gå ut och äta men har ingen dator och ska man ringa varje dag och störa er i ert arbete?

Ledsen matälskare

..till den bilförare som var inblandad i olyckan med vår son Jesper. Hur kunde du bara lämna vår Jeppa i stycket och köra därifrån? Har du inget samvete?

Föräldrarna som fick leta

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons