Annons
Insändare

Dagens ris den 14 juni…

Insändare • Publicerad 13 juni 2007

Dagens ris

…till Trelleborgs kommun som inte sätter upp fler papperskorgar och soptunnor längs stranden på Dalabadet. Då hade stranden sluppit användas som soptipp! Vi såg EN soptunna vid bryggan! När man ligger på stranden och ser sig omkring så undrar man varför kommunen inte gör någonting för att locka dit fler badgäster. Visst, det luktar tång ibland, men sedan den fina bryggan kom dit så kan man bada en bit längre ut där vattnet oftast är finare. Glasskiosk och toaletter finns inom räckhåll och bra parkeringsmöjligheter. Finns det ingen som kan kläcka några bra idéer om hur man kan göra stranden mer attraktiv för Trelleborgarna? Alla pengar kan ju inte användas till stadens centrum!!!

Annons

Trelleborgaren

…till dig som under pingst-helgen gjorde inbrott i min matkällare på Hedvägen och tog min grafitgrå Samsonitresväska med gula hjul och kanter, min mörkgrå Cavaletresväska och Martiniflaskor och en låda rödvin. Vad tänker du när du packar i min res-väskor och dricker mitt vin som skulle bjudits på vår studentbjudning?

Ledsen

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons